Gender a výzkum / Gender and Research 2017, 18 (1): 205-211

The Principle of Slow (Food), Applied to the Corporate University

Annette von Alemann

Recenze knihy Berg, M., Seeber, B. The Slow Professor

Zveřejněno: 1. březen 2017  Zobrazit citaci

ACS AIP APA ASA Harvard Chicago Chicago Notes IEEE ISO690 MLA NLM Turabian Vancouver
von Alemann, Annette. 2017. "The Principle of Slow (Food), Applied to the Corporate University." Gender a výzkum / Gender and Research 18(1):205-211.
Stáhnout citaci

Reference

  1. Accelerated Academy. 2017. The Accelerated Academy. The impact blog. [online] London: LSE [cit. 7. 6. 2017]. Available from: http://blogs.lse.ac.uk/impactofsocialsciences/theaccelerated-academy-series/.
  2. Boulous Walker, M. 2016. Slow Philosophy. Reading Against the Institution. London, New York, Sydney and New Delhi: Bloomsbury Academic.
  3. Kahneman, D. 2011. Thinking, Fast and Slow. New York: Farrar Straus & Giroux.
  4. Slow Food. 2015. About Us. [online] Bra (Cuneo), Italy [cit. 29. 5. 2017]. Available from: https://www.slowfood.com/about-us/.

Tento článek je publikován v režimu tzv. otevřeného přístupu k vědeckým informacím (Open Access), který je distribuován pod licencí Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License (CC BY-NC 4.0), která umožňuje nekomerční distribuci, reprodukci a změny, pokud je původní dílo řádně ocitováno. Není povolena distribuce, reprodukce nebo změna, která není v souladu s podmínkami této licence.