Socialni konflikty a kriticka teorie socialniho uznani - Uhde, Zuzana (Gender, Equal Opportunities, Research, 2012)
Hrubec, M. a kol. Etika socialnich konfliktu. Axel Honneth a kriticka teorie uznani.